youtube icon facebook icon linkedin icon twitter icon 

088 - 61 19 933

Bezoek dan deze website: www.hoeverandertmijnzorg.nl. Want in 2015 verandert er veel in de zorg. Gemeenten en zorgverzekeraars krijgen meer taken.
Al deze veranderingen kunnen vragen oproepen.
Houd ik mijn recht op zorg?
Moet ik meer gaan betalen?
Houd ik dezelfde zorgverlener? Deze website legt uit welke rechten u heeft bij de overgang naar de nieuwe zorg. 

De Hersenbokaal richt zich op projecten die mensen met een hersenaandoening kunnen helpen in hun dagelijks leven. Kwaliteit van leven staat daarbij voorop! Degene die de Hersenbokaal wint, krijgt een bijdrage van € 35.000 om het project tot uitvoering te brengen.

Er zijn veel bijzondere ideeën en projecten binnengekomen voor de Hersenbokaal 2014. De jury selecteerde uit alle inzendingen drie projecten waar het publiek op kan stemmen. Op deze webpagina staat over elk van de drie projecten een filmpje en kunt u uw stem op uw favoriete project uitbrengen!

Voor de online versie: http://bit.ly/1xbHwzM

De nieuwe Zorgstandaard Traumatisch Hersenletsel (THL) en de gebruikersversie zijn beschikbaar! De zorgstandaard maakt het palet aan zorgaanbod transparant voor de betrokken patiënten én voor de zorgaanbieders. 

Om de zorgstandaard goed toe te kunnen passen begint op 1 januari een pilot implementatietraject. De ervaringen worden in een aantal landelijke conferenties gedeeld. Heeft jouw regio interesse om de zorgstandaard te implementeren? Meld je aan voor het implementatietraject dat in januari 2015 van start gaat. 

Lees meer over de zorgstandaard> http://bit.ly/1mMHBmQ

Hersenletsel en Jeugd en de Hersenstichting laten hét moment om nu ook een zorgstandaard traumatisch hersenletsel voor jeugd te ontwikkelen niet voorbij gaan. 12 juni vond de startbijeenkomst plaats met professionals uit diverse disciplines én ouders.

Lees meer over de ontwikkeling Zorgstandaard > http://bit.ly/WbruFi

Recente uitkomsten van onderzoek van VeiligheidNL bevestigen de actualiteit van de Zorgstandaard Traumatisch Hersenletsel. Uit het onderzoek blijkt dat een val steeds meer ouderen fataal wordt. Opvallend is dat deze stijging vooral wordt veroorzaakt door hersenletsel na een val.

Lees meer over het onderzoek > http://bit.ly/1zJAHUK