youtube icon facebook icon linkedin icon twitter icon 

088 - 61 19 933

Pauwer biedt zorg op maat aan kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke beperking, een meervoudige beperking of met niet-aangeboren hersenletsel. Vele cliënten maken gebruik van onze diensten. Samen met jou kijken we naar welke zorg past bij jou. Jij beslist. Want wij zijn er voor jou. Niet andersom.

Ons uitgangspunt: ‘gewoon’ waar het kan, ‘speciaal’ waar nodig. Pauwer geeft versterking bij een beperking.

Pauwer biedt zorg aan jong volwassen, volwassenen en kinderen. Bij wonen en logeren, dagbesteding en naschoolse opvang en ambulante hulpverlening. Het Servicebureau van Pauwer is gevestigd in Breda.

Pauwer: Kracht geef je door!

HKZ

Sinds 22 januari 2007 is Pauwer in bezit van een HKZ keurmerk voor de gehandicaptenzorg. Pauwer is dus HKZ gecertificeerd. U ziet dit terug in het volgende logo: 

HKZ

Wat is HKZ precies?

HKZ is een kwaliteitsinstituut. Zij stellen kwaliteitsnormen op voor een groot aantal branches in Zorg en Welzijn. Stichting HKZ stimuleert werken aan kwaliteit vanuit het perspectief van de cliënt. Centraal daarin staat het HKZ Keurmerk. Het HKZ Keurmerk bewijst én waarborgt de kwaliteit van de geleverde zorg.

Een organisatie met een HKZ Keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de cliënt principieel centraal en werkt voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening. Het HKZ-certificaat is drie jaar geldig,
waarbij het kwaliteitssysteem jaarlijks door de certificerende instelling wordt getoetst.

Indicatie

Om zorg af te nemen bij Pauwer heeft u een indicatie nodig. Een indicatie kunt u zelf aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Neemt u al zorg af bij Pauwer of gaat u zorg afnemen bij Pauwer, dan kan het Cliëntservicepunt van Pauwer u ondersteunen in de aanvraag van een nieuwe indicatie.

Er kunnen veranderingen optreden in het indicatiebesluit (geldigheidsduur, vorm van financiering, aantal dagdelen zorg etc). U dient dit direct door te geven aan uw persoonlijk begeleider op de locatie. De geboden zorg wordt dan op grond van de gewijzigde indicatie afgestemd.