youtube icon facebook icon linkedin icon twitter icon 

088 - 61 19 933

Het is een ander kind geworden

Soms is Niet Aangeboren Hersenletsel bij je kind direct duidelijk. Maar vaak is dat niet zo. In veel gevallen ontdek je pas na verloop van tijd dat er iets bijzonders met je kind aan de hand is. Omdat een kind zich voortdurend ontwikkelt, denk je bij een verandering in gedrag niet gelijk aan hersenletsel. Je realiseert je vaak niet dat de ziekte, de val of het ongeval van je kind nog zo lang invloed heeft op zijn of haar ontwikkeling.

Signalen kunnen zijn:
• Je kind kan steeds minder meekomen in de klas
• Schoolverzuim
• Je kind wil niet meer bezig zijn met een hobby
• Minder contact met vrienden en vriendinnen
• Je kind ontwikkelt zich niet zoals je verwacht

Je maakt je zorgen. Je hebt behoefte aan informatie en ondersteuning.

Hulp bij een antwoord op je vragen

De ondersteuning van Pauwer is gericht op het hele gezin: het kind met hersenletsel, de ouders en de broertjes en zusjes. Behandeling en begeleiding is altijd maatwerk, waarbij we kijken naar wat het kind en het gezin aankan. We besteden aandacht aan verlies en verwerking.

Wat doet Pauwer voor het gezin?

> Informatie
> Intensieve gezinsbehandeling
> Begeleiding
> Praktische gezinsondersteuning

Dit vindt niet alleen plaats in het gezin, maar ook op school, in de rest van de familie, op een vereniging, overal waar dat maar nodig is.

Meer weten, neem contact op met het klantenbureau, 088 611 99 33 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.